Over ons

Specialist in ozon sinds 1998

Kennis van water en ozon

ozon o3

De Ozonspecialist is als sinds 1998 actief in de waterbehandeling met ozon. Oprichter Bas van Tol hield zich aanvankelijk voornamelijk bezig met de toepassing van ozon in vijvers, aquaria en viskwekerijen.

Tegenwoordig richt De Ozonspecialist zich op de toepassing van ozon in het algemeen. Het merendeel van de opdrachtgevers zijn afkomstig uit de voedings- en drankenindustrie, land- en tuinbouw, (afval)waterzuiveringen en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland (Nigeria, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, etc).

Ozonapparatuur

De Ozonspecialist bouwt zelf ozonapparatuur en de bijbehorende randapparatuur. Deze producten worden op de markt gebracht onder de merknaam Purusaqua. Tevens zijn wij dealer voor enkele gerenommeerde fabrikanten van ozonapparatuur.

Nieuwste technologieën

ozon o3

Het merendeel van de opdrachten die De Ozonspecialist uitvoert, zijn toepassingen waar ozon moeilijk inzetbaar is. Dit is dan ook onze kracht: doorzetten waar anderen afhaken. De Ozonspecialist is constant bezig met het vernieuwen van de huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit om altijd voorop te lopen met de gebruikte technologieën. Hierdoor zijn wij in staat om ozon in te zetten in processen waar anderen dit niet kunnen. De producten worden altijd uitvoerig getest om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Deze filosofie is één van de redenen voor de continue groei van het bedrijf.

Mocht u meer willen weten of vraagt uw toepassing om een oplossing op maat, neem dan contact op.

0
Ozonprojecten
0
Verhuurde ozonapparatuur
0
UV-projecten
0
Adviesgesprekken

Bent u overtuigd van onze specialiteit?